οφη αρησ | Ofh Arhs 0 3 Highlights Superleague 19 12 2020 Youtube

ΟΦΗ - Άρης 0-3. ΑΡΗΣ - ΟΦΗ.


Arhs Ofh Live Streaming Aris Ofi Superleague

Την εστία των γηπεδούχων θα υπερασπιστεί ο Κουέστα ο οποίος μπροστά του από δεξιά προς αριστερά θα έχει τους Ροζ Σόουζα.

οφη αρησ. Ο Άρης ολοκλήρωσε την απουσία του με τον Μίχαελ Ένινγκ να αφήνει εκτός αποστολής τους Ντιγκινί Σούντγκρεν Ντουάρτε και τον τιμωρημένο Ματίγια. Άρης ΟΦΗ. Live Σχολιασμός ΑΡΗΣ ΟΦΗLive ΑΡΗΣ ΟΦΗ ΑΡΗΣ ΟΦΗ Live ΣχολιασμόςsuperleaguesuperleaguegreecegreeceAris - OFI Crete live stream live Aris - OFI.

Ο Φαν Ντούινεν κράτησε την μπάλα με το χέρι ο Τζήλος άφησε το ματς να συνεχιστεί vid SUPER LEAGUE FWS NEWSROOM -. Ιστορική νίκη για τους. Το post game σχόλιο από τον Νίκο Παπαδόπουλο vid Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχόλιο του Νίκου Παπαδόπουλου από το Κλεάνθης Βικελίδης για την πρεμιέρα του ΑΡΗ στο πρωτάθλημα και την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Τα γκολ από το Άρης - ΟΦΗ. Παίζοντας έξυπνα και αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματαο ΟΦΗ επικράτησε με 3-1 του ΑρηΣε. Ο Άρης υποδέχεται τον ΟΦΗ στη Θεσσαλονίκη με στόχο τη νίκη για να μπορέσει να καλύψει ένα μέρος της ποινής των -6 βαθμών.

Στο δεύτερο μέρος η. Ο Άρης πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ επικρατώντας με 3-0 έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Δείτε εδώ τα Full Highlights httpwwwnovasportsgrpodosfairoelladasuper-leaguearticle476220ta.

ΟΦΗ - Νέα Αγώνες Αποτελέσματα gazzettagr. Το επίσημο site της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. Διπλό για να γουστ-ΑΡΗΣ.

Οι δηλώσεις του Σίμου πριν την αναμέτρηση ΟΦΗ- Άρης. 26η αγωνιστική Superleague 2020-21Ο Άρης νίκησε τον ΟΦΗ μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης με 1-0. Live ο Άρης με τον ΟΦΗ για την 1η αγωνιστική της Superleague.

Υπήρχαν θετικά στοιχεία από το πρώτο ημίχρονο με τη Λαμία αλλά υπήρχαν και αρκετά πράγματα από το δεύτερο ημίχρονο που πρέπει να βελτιώσουμε και αυτό δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα γιατί έρχονται τρία δύσκολα και. Ο Σούντγκρεν απείλησε στο 2 vid SUPERLEAGUE ΑΡΗΣ 13092021 - 1927 Με φανέλα Καμαρά ο Καρυπίδης στον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ pic. Οι κιτρινόμαυρες άνοιξαν το σκορ στο 24 όταν μετά από λάθος της άμυνας του ΟΦΗ πήρε την μπάλα η Κοκοβιάδου έδωσε ασίστ στην Γεωργαντζή που με σουτ έκανε το 0-1.

Ο ΑΡΗΣ είχε σε μεγάλη μέρα την Γεωργαντζή που σημείωσε και τα τρία τέρματα της ομάδας της. Αγώνες παίκτες αυθεντικά προϊόντα εισιτήρια βίντεο και όλα τα νέα και οι εξελίξεις της ομάδας της Κρήτης. ΑΡΗΣ ΟΦΗ 0-0 Είχε διάθεση αλλά δεν είχε το γκολ.

Έκανε όνειρα εξάδας στο προηγούμενο πρωτάθλημα όμως χρειάστηκε να αλλάξει προπονητή στηρίχθηκε αρκετά ο Γιώργος Σίμος σωστή η αντικατάστασή του από τον Νίκο Νιόπλια πριν από την έναρξη των πλέι άουτ για να κερδίσει την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία. Το παιχνίδι με την Αστάνα ήταν εντελώς διαφορετικό από το χθεσινό μιας και η νίκη πρόκριση ήταν το. ΟΦΗ Εντός έδρας ΑΡΗΣ Εκτός έδρας.


Ofh Arhs To Kanali Toy Agwna


Ta Highlights Toy Ofh Arhs In Gr


Ofh Arhs 0 3 Teliko Ofh Nea Krhth


To Ofh Arhs Me Ta Matia Ths Super League


Ofh Arhs 0 3 Ofi Fc


Ofh Arhs 0 1 Teliko Ante3an Oi Kitrinoi


Ofh Arhs 0 3 Highlights Superleague 19 12 2020 Youtube


Ofh Arhs 0 3 Stigmiotypa 19 12 2020 Youtube


Ofh Arhs 0 3 Podosfairo Super League 1 Ofh Arhs Sport Fm Gr Bwinspor Fm 94 6


Ofh Arhs Ta Gkol Twn Intege Kai Baz Kai To Penalti Poy Zhthsan Oi Kitrinoi Sportime Gr


Ofh Arhs Oi Endekades


Super League 1 Ofh Arhs 0 3 Aneto Perasma Kai 3ana Sthn Koryfh Deite Ta Gkol


Arhs Ofh 1 0 Vids Gazzetta


Ofh Arhs 0 3 Teliko


Ofh Arhs 0 3 Kai Giati Na Mhn Paei Gia Prwta8lhma Binteo


Ofh Arhs Poios Ofh Dyo Epipedo Panw O Arhs Sportdog Gr A8lhtika Nea Eidhseis Sport


To Ofh Arhs Me Ta Matia Ths Superleague Ofh Athletic Radio 104 2


Premiera Me Arhs Ofh Sta Play Off


Ofh Arhs 0 3 Parti Twn Kitrinwn Sto Hrakleio E8nos

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here