οφη παναθηναϊκόσ / Ofh Pana8hnaikos 2 2 Highlights 5h Agwnistikh Super League 18 10 2020 Youtube

Σε ένα παιχνίδι που βάζει δυνατή υποψηφιότητα για να μπει στο top-5 των χειρότερων ματς της φετινής σεζόν ΟΦΗ και Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0 χωρίς κανένα βαθμολογικό κίνητρο. Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για το 3o τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος vid SUPERLEAGUE.


Pana8hnaikos Ofh To Kanali Toy Filikoy Agwna Sportime Gr

18 Οκτωβρίου 2020 1930.

οφη παναθηναϊκόσ. Ένα καλό πρώτο ημίχρονο το μηδέν πίσω και με μια ενέργεια παγκόσμιου επιπέδου από τον Αλεξανδρόπουλο καθάρισαν για τον Παναθηναϊκό που πήρε ένα ακόμα τρίποντο με το 2-0 επί του αξιόμαχου και ελλιπή ΟΦΗ. Τα highlights του αγώνα. Το ματς όμως που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι εκείνο στη Νέα Σμύρνη.

Παίξε Νόμιμα 21 Να συνεχίσει το σερί νικών ώστε να καταφέρει να σβήσει τη ζημιά από το ξεκίνημα της σεζόν έχει ως μοναδικό ζητούμενο ο Παναθηναϊκός που. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από τον ΟΦΗ του στράβωσαν όλα σε τρία λεπτά γκολ ΟΦΗ αποβολή Σένκεφελντ αλλά ισοφάρισε στο φινάλε με πέναλτι του Μακέντα σε ένα σκορ που τον αδικεί. Live ο αγώνας Παναθηναϊκός ΟΦΗ για την 18η αγωνιστική της Superleague.

Ο Παναθηναϊκός έχει 1 βαθμό από την ισοπαλία κόντρα στον Ηρακλή 0-0 ενώ ο ΟΦΗ δεν έχει βαθμούς καθώς ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. ΟΦΗ και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 για την 5η αγωνιστική της Super League. Παναθηναϊκός - ΟΦΗ 2-0.

Κατέβασε τώρα και ζήσε τη μοναδική εμπειρία της άμεσης αθλητικής ενημέρωσης στο κινητό σου. Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση από το Panathinaikos24gr. ΟΦΗ Παναθηναϊκός.

Με δύο αγώνες αρχίζει σήμερα η 4η αγωνιστική των πλέι οφ πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας. Παναθηναϊκός ΟΦΗ Live Streaming. Κοκορομαχία Κολοβού-Κουτρουμπή τους χώρισαν οι συμπαίκτες τους photos ΟΦΗ-Παναθηναϊκός.

Δοκάρι με τον Μακέντα είχαν οι πράσινοι που τους ακυρώθηκαν σωστά και. Κοκορομαχία Κολοβού-Κουτρουμπή τους χώρισαν οι. Καλλιόπη Ευαγγελίδου Στη συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη πέρασα.

Να τον καθαρίσει από το ημίχρονο. Με γκολ του Φεντερίκο Μακέντα στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παναθηναϊκός έσωσε τον βαθμό 2-2 στο ματς. ξανάγινε - Απίστευτο τι έκανε ο Παλάσιος πριν στο αεροπλάνο για Ελλάδα και Παναθηναϊκό.

ΟΦΗ Παναθηναϊκός ΠΑΟ Live Streaming. Προκλητικά έμεινε στο ματς ο Κουτρουμπής που έπρεπε να τον αποβάλλει ο Ευαγγέλου από το. ΟΦΗ Παναθηναϊκός ΠΑΟ Live.

Μείνετε συντονισμένοι στο magicgoals για την live περιγραφή του ματς το Σάββατο 2301 στις 1930. Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του για πρώτη φορά. Στοιχηματική εμπειρία όπως θα ήθελες να είναι.

Ο Μπόμπεκ εφάρμοσε νέο σύστημα παιχνιδιού στην ομάδα 433 και δημιούργησε έναν ισχυρό Παναθηναϊκό βασιζόμενο κυρίως σε νέους παίκτες ο οποίος έγινε η πρώτη ομάδα που κατακτάει αήττητη το πρωτάθλημα για το σύστημα της Α Εθνικής δίχως την διεξαγωγή προκριματικών. Στον τελικό του τουρνουά Λεωνίδεια 2021 το τριφύλλι Νίκη με σκορ 3-0 σετ κόντρα στον ΠΑΟΚ πήρε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού και. Ο Παναθηναϊκός λίγα λεπτά πριν εκπνεύσει η διορία για τις μεταγραφές.

ΟΦΗ Παναθηναϊκός 0-0. Το άλλο ματς της ημέρας είναι εκείνο μεταξύ του ΟΦΗ. ΟΦΗ Παναθηναϊκός live Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΟΦΗ εκτός έδρας.

Βάτερμαν Ουές Διαμαντής Γιαννούλης Κοροβέσης 73 Μπαλογιάννης Μεγιάδο Σακόρ Στάικος 73 Λυμπεράκης Στάρτζεον 80 Γιάννου Σαρδινέρο 88 Βαφέας Γρίβας. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο.


Ofh Pana8hnaikos 0 0 Eide Xeri O Karantwnhs Ki Akyrwse Th Nikh Toy Pao Video Photos Onsports Gr


Pana8hnaikos Ofh Live Streaming Paotv Filiko Paixnidi


Ofh Pana8hnaikos 0 0 Teliko Leykh Moirasia Sthn Krhth


Live Ofh Pana8hnaikos Novasports


Super League 1 Play Offs Ofh Pana8hnaikos 0 0 Emeinan Xwris Nikh


Ofh Pana8hnaikos 1 1 Ta Highlights Vid Ola Prasina


Treis Timwrhmenoys O Pao Dyo O Ofh Oficrete Gr Anapsame Fwtia


Ofh Pana8hnaikos 2 2 Ta Highlights Toy 8riler Sth Krhth Video Photos Onsports Gr


Ofh Pana8hnaikos To Kanali Toy Agwna


Live Ofh Pana8hnaikos E8nos


Pana8hnaikos Ofh 1 2 Panathinaikos Fc Official Web Site


Ofh Pana8hnaikos H Sentra Kai H Thleoptikh Metadosh Ola Prasina


Ofh Pana8hnaikos 1 1 Sdna


Ofh Pana8hnaikos 3 1 Aneth Epikrathsh Twn Ghpedoyxwn Kontra Sto Kako Trifylli


Pana8hnaikos Ofh Gia Th Superleague


Ofh Pana8hnaikos 0 0 To10 Gr


Live Ofh Pana8hnaikos


Ofh Pana8hnaikos 2 2 Highlights 5h Agwnistikh Super League 18 10 2020 Youtube


Ofh Pana8hnaikos Live Streaming Superleague 18 10 2020

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here