οφη αεκ σκορ, Ytt Klvwyxhhdm

Ο Αργεντινός σκόραρε το πρώτο του γκολ στην επιστροφή του στην Ένωση καθώς βρήκε χώρο και με διαγώνιο σουτ. ΟΦΗ ΑΕΚ 3-3 Από το 0-3 στο 78 ο ΟΦΗ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3 απέναντι στην ΑΕΚ που έχασε μέσα από τα χέρια της ένα δικό της ματς.


Live Ofh Aek 20 30 Fosonline

Το πρώτο γκολ του στο τρέχον πρωτάθλημα της Super League Interwetten πέτυχε ο Σέρχιο Αραούχο στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για τη 2η αγωνιστική.

οφη αεκ σκορ. Ο Αραούχο άνοιξε το σκορ και τον δικό του λογαριασμό. Η ΑΕΚ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 36 λόγω αποβολής του Λιβάι Γκαρσία αλλά είχε το παιχνίδι στα χέρια της μέχρι το 78 0-3 και τελικά έχασε δύο βαθμούς από τον επίμονο ΟΦΗ. Ο Σέρχιο Αραούχο βρήκε δίχτυα στην Κρήτη με τη συμπλήρωση 15 λεπτών στην αναμέτρηση της ΑΕΚ απέναντι στον ΟΦΗ.

Η Κ19 του ΟΦΗ ηττήθηκε με ανατροπή στα τελευταία λεπτά του αγώνα από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Όλα έδειχναν πως το παιχνίδι είχε τελειώσει αλλά ο ΟΦΗ έκανε την ολική επαναφορά αφού στο 78 έκανε το 1-3 με τον Νεΐρα και το 2-3 με τον ίδιο παίκτη στο 84 διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 92 με τον Βούρο. Sportlivegr September 19 2021.

Η Ενωση πάει για άνετη νίκη με μεγαλύτερο σκορ Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsigr για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ. Παρά το γεγονός πως η ΑΕΚ από το 36 έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκαρσία με το σκορ στο 0-1 στο 65 βρέθηκε να προηγείται με 0-3. O araoucho anoixe to skor kai ton diko tou logariasmo.

Ο Αραούχο άνοιξε το σκορ και τον δικό του λογαριασμό Επιμέλεια. Wales already have friendlies scheduled in March against Austria at Swanseas Liberty Stadium on Friday 27 March and United States at Cardiff City Stadium on Monday 30 March. Προγνωστικά Στοιχήματος και Προβλέψεις Στοίχημα για τον αγώνα ΟΦΗ - ΑΕΚ στις 19092021.

Πέρσι η ΑΕΚ κέρδισε 3-0 στο Γεντί Κουλέ και 1-0 στο ΟΑΚΑ. Ο ΟΦΗ αντέδρασε και έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει όμως το σουτ του Φιγκεϊρέντο σταμάτησε στο δοκάρι του Μπάρκα. Ο Μάνταλος τον τροφοδότησε και ο Ουκρανός χαφ με μια εξαιρετική ενέργεια ξεμαρακαρίστηκε και τελείωσε όμορφα τη φάση με πλασέ βάζοντας την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ 2-1.

ΟΦΗ - ΑΕΚ. Οι ΗΠΑ είναι λιγότερο ενωμένες με πρόεδρο τον Biden λέει το 54 των Αμερικανών 19092021 - 1840. ΟΦΗ - ΑΕΚ 0 - 3 τελικό σκορ 29 Σεπτεμβρίου 2018 - 2025 Αθλητικά Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης ΟΦΗ-ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική της Super League.

Ήττα με ανατροπή στις καθυστερήσεις από τον Άρη για την Κ19 του ΟΦΗ. Όλοι οι αγώνες της Superleague με 0 γκανιότα ΟΦΗ. ΟΦΗ ΑΕΚ 0-1.

Παρόλα αυτά στο τελευταίο τέταρτο και στις καθυστερήσεις ο ΟΦΗ με ένα. Παρθενικό γκολ για Νεντελτσεάρου. Wales have played the Netherlands seven times losing on every occasion including a 7-1 defeat in a World Cup qualifier in Eindhoven in 1996.

Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε απέναντι στον ελλιπή ΟΦΗ βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή 2-1 χάρη σε υπέροχο γκολ του Γεβγέν Σάκχοφ στο 74. Αγνοεί την χαρά της νίκης για τέταρτη σερί αγωνιστική καθώς ηττήθηκε με 1-0 στην Τρίπολη σε μια αναμέτρηση όπου σίγουρα θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Μετρά μια νίκη δυο ισοπαλίες και δυο ήττες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές έχοντας δεχθεί οκτώ.

Video 19092021 - 1845 Δημοσκόπηση Fox News. Ο Αραούχο άνοιξε το σκορ και τον δικό του λογαριασμό - ofi-aek. Ανοίγει το σκορ και τον λογαριασμό ο Αραούχο.

Με σουτ του Σέρχιο Αραούχο από το ύψος της περιοχής του ΟΦΗ η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα στο παιχνίδι του Γεντί Κουλέ για τη 2η. Στο 41 η ΑΕΚ πήρε το προβάδισμα στο σκορ όταν ο Λόπεζ έβγαλε ωραία σέντρα από τα αριστερά και ο Λιβάγια με κεφαλιά στο παράθυρο του Γουάλι έκανε το 1-0. Πάμε Στοίχημα προγνωστικά - μελετημένα προγνωστικά - prognostika stoiximatos - αγώνες - pame stoiximaΣλοβακία - Ισπανία.


Tdjcohh9lmebim


Nikhse Ton Ofh 2 0 Sto Hrakleio Kai Anebhke Sth Deyterh 8esh H Aek


Unq69 Nl6uusom


Dzjowktypher2m


Ytt Klvwyxhhdm


O Pinakas Toy Skor Sto Olympiakos Aek 6 0 To10 Gr


4xxzudzi3sy4ym


Dyskoleythke Alla Lygise Ton Ofh H Aek Podosfairo Super League 1 Ofh A E K Sport Fm Gr Bwinspor Fm 94 6


Zk Vxkkyhdceom


Vn2gehwmriniym


0yelw2f6ado Xm


587tfcsunzzukm


81wh 6399gttm


W3ugph2qsfrolm


5q4r3ksskamvam


8v9oos2sdow5lm


Aek Ofh O Olibeira Anoi3e To Skor Vid Sportime Gr


Ofh Aek Gkol Gia Toys Krhtikoys 1 0 Eretikos Gr


587tfcsunzzukm

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here